E-Con tanácsadói csoport

Magunkról

Célunk teljeskörű tanácsadói szolgáltatás nyújtása a Lean módszerek bevezetéséhez termelő és szolgáltató vállalatok számára egyaránt: az oktatástól kezdve, a gyakorlati megvalósítás támogatásán keresztül a stratégiai szintű tanácsadásig.

"Mondd el és elfelejtem; mutasd meg és megjegyzem;
engedd, hogy csináljam és megértem"

E-Con tanácsadás
 

Gyártási, logisztikai és adminisztratív üzleti folyamatok fejlesztésével kapcsolatos munkáink során látjuk, hogy egyre több hazai és nemzetközi vállalat dönt a Lean transzformáció megvalósítása mellett. Ebben a hosszútávú folyamatban kínálunk ügyfeleink számára stabil együttműködést stratégiai és operatív szinten egyaránt.

Tanácsadói kompetenciáink a Szervezetfejlesztés, a Lean Tanácsadás és a Menedzsment Tanácsadás keretében fejlesztik a sikeres, és hosszútávon működő Lean szervezet kialakításában fontos szerepet játszó területeket.

Tanácsadóink gyakorlati tapasztalata biztosítja a bevezetés sikerességét. A termelésben, logisztikában, IT rendszerek alkalmazásában, és vezetésben többéves tapasztalatot szerzett tanácsadó munkatársaink iparági, technológiai és Lean alkalmazási ismereteire építve dolgozzuk ki a tréningek, workshop-ok és projektek menetét.

Tanácsadói munkánk során már a projektek előkészítő szakaszában bevonjuk ügyfeleink munkatársait a fejlesztés folyamatába. A célterületen dolgozó operátor, technikus, mérnök és vezető munkatársakkal közösen történik a megfelelő Lean eszközök, módszerek integrálása; megteremtve ezzel a hosszútávú fenntartáshoz szükséges támogatást és elkötelezettséget.


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/econ/public_html/modules/mod_lofarticlesslideshow/helper.php on line 292
Különleges projektek
Corvinus Egyetem
Lean Thinking
Felmérés, audit
E-Con Solutions
Folyamatfejlesztő és Tanácsadó Kft.

1119 Budapest, Bornemissza tér 12.
Tel.: +36 1 246-7193
Fax: +36 1 700-2599
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

FAT01FAT02FAT03FAT04
FAT06FAT08FAT08FAT09