Társadalmi felelősségvállalás

Magunkról

A lean szemlélet szerint működő vállalatok - önkéntelenül is - sokat tesznek a fenntarthatóságért. A profitorentált célokon túl hangsúlyozzuk a vállalatok társadalmi felelősségvállalását, a fenntartható termelés szolgálatát.

"Felelősséggel tartozol azért, amit megszelidítettél"

tarsadalmi_s

 

Cégünk 2007 óta a KÖVET (Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület) tagja, az együttműködés keretében oktatóként részt vettünk a KÖVET Nyári Egyetem programján, ahol a lean és fenntarthatóság kapcsolatának témakörében tartottunk szimulációval egybekötött "tréninget".

kovet_logo"A KÖVET nem nyereségorientált, a kormányzattól és érdekcsoportoktól függetlenül működő, kiemelten közhasznú társadalmi szervezet.

Létrejöttének fő célja a különböző szervezetek támogatása a fenntartható fejlődés útján. Ezen belül a vállalatok és más szervezetek környezeti felelősségének erősítése, a társadalmilag felelős vállalati gondolkodásmód terjesztése, a környezettudatos vállalatirányítás gyakorlati ismereteinek és tapasztalatainak népszerűsítése, a tisztább termelés terjedésének támogatása.

A KÖVET tagjai a környezetért felelősséget érző cégek, akik tevékenységüket is ezen szempontok szerint próbálják alakítani, alkalmazzák és terjesztik a környezettudatos vállalatirányítás eszközeit, módszereit."

 


tarsadalmi_felelossegvallalas1

 

Gyermekétkeztetési alapítvány (GYEA)gyea_karacsony

 

 

2007 óta  a karácsonyra szánt reprezentációs keretünket (képeslapok, céges ajándéktárgyak) teljes egészében a Gyermekétkeztetési Alapítványnak, mint kiemelten közhasznú szervezetnek ajánljuk fel. Karácsonyi jókívánságaink mellé ügyfeleinknek, partnereinknek a gyermekek által készített rajzokat, karácsonyi díszeket küldjük.

 

 

2007.07.29. - Csabrendek

Helyszín:

Csabrendek, ahol a falu és 3 környező település - Veszprémgalsa, Szentimrefalva és Zalaszegvár - 76 hátrányos helyzetű gyermekét láttuk vendégül családtagjaikkal együtt

Programok

  • gyerekeket szendvicsekkel vártuk, ebédre pedig 5 bográcsban készítettünk paprikáskrumplit
  • míg az ebéd készült színes programokkal szórakoztattuk a kicsiket és nagyokat: voltak ügyességi, készségfejlesztő játékok, lehetett színezni, hajtogatni, sportolni, illetve táncolni, melyhez a Gyöngyhalász zenekar szolgáltatta a zenét
  • önkéntesek gyűjtése révén ruhát, játékokat osztottunk a gyerekeknek

 

tarsadalmi_felelossegvallalas3 tarsadalmi_felelossegvallalas4

 


 

tarsadalmi_felelossegvallalas5

 

Gyermekétkeztetési alapítvány (GYEA)

GYEA - Sodexho - E-Con rendezvény

2007.12.01. - Veszprém

 

tarsadalmi_felelossegvallalas6

 

Helyszín:
Veszprém - a Gyermekétkeztetési Alapítvány a Sodexho Pass Hungária Kft-vel pályázatot írt ki rászoruló családok részére, melynek keretében 50 család részesült 15.000,- Ft értékű támogatásban, étkezési jegy formájában.
A programokat, játékokat az E-Con tanácsadói szervezték.

Programok

  • míg a családok bevásároltak addig a 111 gyermek részére karácsonyi játszóházat szerveztünk, ahol karácsonyi díszeket készítettek, rajzoltak, festettek, hajtogattak, táncoltak (szintén a Gyöngyhalász zenekar jóvoltából)
  • tombolán játékokat, szaloncukrokat sorsoltunk
  • a rászoruló családoknak ruhákat osztottunk
tarsadalmi_felelossegvallalas7 tarsadalmi_felelossegvallalas8

 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/econ/public_html/modules/mod_lofarticlesslideshow/helper.php on line 292
Különleges projektek
Corvinus Egyetem
Lean Thinking
Felmérés, audit
E-Con Solutions
Folyamatfejlesztő és Tanácsadó Kft.

1119 Budapest, Bornemissza tér 12.
Tel.: +36 1 246-7193
Fax: +36 1 700-2599
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

FAT01FAT02FAT03FAT04
FAT06FAT08FAT08FAT09