A lean szemlélet elterjesztésének támogatása

Szakmai élet

Tanácsadói munkánk mellett fontos célként tűztük ki a lean népszerűsítését mind gazdasági, mind oktatási és egyéb informális környezetben.
szakmai_s2

Lean tanácsadás során örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több hazai vállalat cseréli le a tömegtermelés paradigmáit, és indul el a lean bevezetés rögös útján. Munkáink közben azt is látjuk, hogy sok cég még nem rendelkeznek elegendő információval a lean szemlélet alkalmazásával kapcsolatban.

Tanácsadói munkánk mellett fontos célként tűztük ki a lean népszerűsítését mind gazdasági, mind oktatási és egyéb informális környezetben. Ennek a célkitűzésnek megfelelően:

  • Végzünk oktatói munkát a Budapesti Corvinus Egyetemen, "Termelési és szolgáltatási folyamatok szervezése" tantárgy keretein belül.
  • Fordítottuk le és adtuk ki magyar nyelven a "Lean Thinking" című könyvet, melyet a szakma egyöntetűen AZ alapműnek tekint.
  • Jelentetünk meg cikkeket, szepelünk TV műsorban vagy tartunk előadásokat lean bevezetés és lean alkalmazás témakörökben.
  • Együttműködésben vagyunk több, nem profit-orientált egyesülettel és szakmai szervezettel.

corvinusegyetem MLBKT_intezmenyitaghvgiso9000

navigatoripari_magazinmmtechnikascm


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/econ/public_html/modules/mod_lofarticlesslideshow/helper.php on line 292
Különleges projektek
Corvinus Egyetem
Lean Thinking
Felmérés, audit
E-Con Solutions
Folyamatfejlesztő és Tanácsadó Kft.

1119 Budapest, Bornemissza tér 12.
Tel.: +36 1 246-7193
Fax: +36 1 700-2599
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

FAT01FAT02FAT03FAT04
FAT06FAT08FAT08FAT09